Top

Bepalen receptuur Personal Cream?

Stap 1: Productkeuze maken en afrekenen bij betaalopties.


Bij de productkeuze kan u kiezen voor alleen een 100ml dispenser of deze combineren met een 15ml. Nadat u deze heeft afgerekend wordt u automatisch doorgezonden naar het intakeformulier.

stap 2: Via deze website verstuurt u met 1 druk op de knop uw (beveiligde) intakeformulier.


Na de betaling bent u doorgestuurd naar het intakeformulier. Op dit formulier worden een aantal vragen gesteld over de conditie van uw huid en kan u op een zeer eenvoudige manier een (scherpe-) gezichtsfoto uploaden waar alleen u op staat. Met 1 druk op de digitale knop kunt u dat naar ons verzenden.

De informatie over uw huid is bij ons absoluut veilig en wordt nimmer verstrekt aan derden!

Stap 3: Foto- optische beoordeling a.d.h.v. uitvergrotingen


In deze stap wordt er door het Personal Cream Team, op basis van de door u ingevulde gegevens en foto, vastgesteld wat uw huidtype is en wat uw specifieke huidbehoeftes zijn. Van de foto maken wij uitvergrotingen, waarbij gezichtszones worden bekeken op de aanwezigheid van rimpels, rode adertjes, pigmentvlekjes, zonschade, poriën en de gelijkmatigheid van uw huid.

Stap 4: Energetische fotometing m.b.v. biosensoren


In deze stap vindt er een bijzondere fine-tuning plaats. Met behulp van zogenaamde biosensoren wordt er een energetische fotometing gedaan. Dit levert een schat aan informatie op, waarbij de juiste ingrediënten voor uw crème heel specifiek kunnen worden bepaald.

De resultaten van beide analyses vormen samen de receptuur van uw natuurlijke gezichtscrème.

Stap 5: Bereiding van uw receptuur


De receptuur wordt naar de fabriek gestuurd waar de bereiding plaatsvindt. Na het afvullen van de dispenser wordt er een etiket op geplakt dat wordt voorzien van uw eigen naam.

Van bestellen tot verzenden neemt maximaal 3 dagen in beslag.

Doe jezelf of een ander een groot cadeau en bestel hem direct!*Personal Cream voor natuurlijke huidverzorging op maat!